Страницы

Aproape ,,Ramas bun,,

 
                                       Se spune ca cel mai trist cuvant din lume este "aproape".
                             (aproape fericit, aproape sanatos, aproape viu, aproape indragostit).

Strabate lumea si subliniaza toate dezamagirile intr-o secunda. Murmura sunetul tacerii si este aproape insuportabil. Te lasa doar cu lacrimi.


Este vorba despre cuvinte fara inteles si actiuni fara finalizare. Este vorba despre rostirea unui adevar esential si despre batalii aproape castigate. Aproape convingandu-ma pe mine ca nu te iubesc,aproape convingandu-ma ca viata poate fi frumoasa chiar si fara tine.

(Aproape adormind in nopti fara vise)

Aproape imi repar inima dupa ce aproape iubitoarele tale maini au amagit-o si aproape lacrimand cand amintirile imi invadeaza mintea. Aproape ma simt sfarsita si aproape ma indemn pe mine sa inchid ochii definitiv. Aproape ca imi amintesc de ce naiba fac toate astea si aproape ca nici nu regret. Aproape imi las masina in parcare si aproape alerg inapoi cat de repede pot. 

(Aproape este cel mai trist cuvant din lume si are cel mai profund ecou. O goliciune pe care o s-o simt pentru tot restul vietii, un vid pe care o sa-l incerc in fiecare noapte si anume acela de a nu fi aproape, ci complet si absolut singura)

Комментариев нет:

Отправить комментарий